Alexandra Crisbăşan, Content Specialist, ucenic tatuator și creatoare de diverse treburi artistice.
Ce iubești cel mai mult la tine?
"Iubesc ce mă scoate din sărite, val-vârtejul interior care mă face să nu rămân dacă nimic nu se schimbă. Mă plictisesc extrem de greu, dar nu accept ca în vastitatea lumii să mă mulțumesc doar cu 'bucățica'. 'Bucățica' aia pe care o primești, construiești, furi (fiecare om are mecanismul lui) ca să ai o identitate în societate (fără să ai un anumit rang neapărat, doar ca să exiști).

Iubesc acest val-vârtej al schimbării fiindcă mă aruncă în necunoscut fără să-mi fie frică, îmi dă o curiozitate care mă menține flămândă și pregătită să mai încerc altceva. Să mai fiu și altcineva, pentru că esența tot rămâne, dar poate fi personalizată în suficiente feluri încât să descoperi cât de frumos este să nu ai o zonă de confort și să-i înțelegi pe cei din jurul tău când îți vorbesc, pentru că vrei să guști un pic și din realitatea lor, nu doar să-ți aștepți rândul la replică.

Ce mă scoate din sărite e că imprevizibilul nu poate fi gestionat. Poți doar să intuiești unde trebuie distribuit când vine și dacă e momentul potrivit sau nu. Cu alte cuvinte, ca să îmbrățișezi într-adevăr schimbarea (în sine, chiar nu contează dacă e bună sau rea) trebuie să fii suficient de calculat încât să ai loc s-o primești, să nu-ți bați joc de tine, s-o folosești ca să crești, iar asta, îți face creierul să zornaie, absolut nonstop.

Însă satisfacția pe care ți-o oferă faptul că: nu trăiești doar atât, nu iubești doar până la..., nu urăști doar pentru că..., nu vrei doar pentru că poți, ci pentru că vrei să poți ceea ce nu..., că mereu va fi ceva care să-ţi arate că din fericire nu ai cum să ştii tot, doar să cunoşti cât mai mult nu se compară cu nimic."
Photography (Tintype) by: Paul Aioanei (Studio Foto Ambrotipescu)
Photography by: Rafael Ianoș
Photography by: Mihaela Andreea Andrei

Photography by:
Lucian Olteanu
Photography by: Andrei Gram
Photography by: Roberto Cojan

Photography by: Cristian Oprescu Herman
Miruna Oncică

Photography by: Maria Roman
Photography by: Monica Durbac
Photography by: Adrian Mergiani
Photography by: Nicoleta Dogaru
Photography by: Tiberiu Dinescu
George Alin Moroiu

You may also like

Back to Top