În primul weekend din noiembrie ne-an adunat creațiile laolaltă în cadrul expoziției vizuale "Rare Gathering | Unusual Basement Exhibition" unde ați avut ocazia să priviți 150+ de printuri (10x15), câte 5 cu selecția fiecărui creator în parte (foto/grafică).
 
Am profitat de această ocazie să ne adunăm și să ne bucurăm împreună de atmosferă, să admirăm stiluri variate de fotografie în timp ce am discutat despre tainele artei vizuale și am împărtășit din experiențele noastre proprii.
 
Locația a fost inedită, echipa L'Atelier ne-a pus la dispoziție atelierul lor de recondționare a mobilierului și obiectelor vechi, cu elemente de decor deosebite, situat în interiorul unui subsol de bloc.
 
Fiecare vizitator a avut ocazia să-și aleagă printul preferat ca amintire prin rezervare în timpul expoziției. La finalul evenimentului doritorii vor fi contactați pentru achiziționarea printurilor.
 
 Pe lângă elementele de decor din incinta atelierului, în sala de expoziție am găsit Dirty Room-ul, cameră dedicată pielii umane, special amenajată cu printuri anonime, primite opțional de la creatorii care au expus în sala principală. Pozele din Dirty Room nu au putut fi rezervate, doar admirate.
 
 Și dacă tot am reușit să ne strângem și să plecăm cu o amintire mișto acasă, vă propunem să dedicam acest eveniment și unei acțiuni caritabile.
 În sala expoziției exista o cutie de donații și a rămas la atitudinea fiecăruia suma donată. Toți banii strânși vor ajunge la proiectul BE KIND FOR REAL de care Daniela Groza se ocupă cu drag și spor.

Acest eveniment a fost organizat în totalitate de L'Atelier și M&M-around us, fără sponsori, cu tot sprijinul necesar oferit de participanții la expoziție, din omenie, dorință și pasiunea lor pentru cultură.
 
 Parteneri media: Cultartes
 


Au fost expuse creații de la:
Gabi Stamate
Alina Noir
Iveta Décheva x Vladimir Stefanov
Andra Hilde Manescu
Andra Salaoru
Daniela Groza
snffnglu
Crina Prida
Raluca Roşu x Vivian Dünger
Becu Valeria Alessandra
Catharsyss
Christian Răzvan
Alexandra Crisbășan
Andreea Dincă
Aimée Biaa x Fratele Alex
Patricia Nita
Diana Elena x Daria Pop
Bianca Istrătescu
Andrei Vintilă
Ana Idc
Razvan Buruiana
Antonia Claudia
Iulia Dum
Melania Spătaru x Lupu Marius
Calin Constantin
Elas Raluca - P h o t o Ra P h y
conic psy-fiction
Andrei Gram

Fotografiile personale expuse.

You may also like

Back to Top