VSLO - Open stage, vernisaj "HIMERE"

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat în 18 ani, este faptul că nimic nu este ceea ce pare. Din punctul meu de vedere, realitatea în care trăim este o iluzie formată din felul în care toți oamenii percep ceea ce văd, gândesc și simt.

Această învățătură de minte “nimic nu este ceea ce pare” m-a făcut a realizez că fiecare dintre noi, se lupta cu sau lupta pentru ceva, de care ceilalți nu sunt conștienti (printre multe altele) și nu vor fi niciodată.
Am ales să creez HIMERE pentru că tot ceea ce am scris mai sus mă fascinează. Ma fascinează felul în care realitatea mea nu corespunde neapărat cu a voastră, iar asta îmi oferă mereu ceva de învățat și de descoperit.
Foarte pe scurt, consider că noi, oamenii ar trebui să ascultam mai mult și să vorbim mai puțin, că sa ne putem întelege mai bine pe noi însine și prin asta și pe cei din jurul nostru.
Oferim o importanță mult prea mare ego-ului nostru, suntem atât de îndesați în propria noastră ființă încât uităm să vedem cine și ce este în jurul nostru.
De la un succes nebun, la o viață plină de tragedii, totul depinde de felul în care noi ne raportam la ceea ce înseamnă realitate, timp, viață și sine.
 Mulțumesc Catalin și Andreea Rudolf! Mulțumesc tuturor celor care au venit!

You may also like

Back to Top