“Monsters don’t live under your bed, they live inside your head”.

Demons In and Out vrea să expună parțile întunecate ale oamenilor, “demonii eliberatori” de care ei incearcă să fugă. “Vrem să arătam că slabiciunile trebuie înțelese, fiind indispensabile echilibrului de care toți avem nevoie.” (Matei & Alexandra)
Autorii proiectului Demons In and Out, sunt elevi în clasa a X-a la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, dar nu consideră că influențele sau realizările lor artistice au legatură cu experiența dobândită în urma pregătirii școlare.

Pentru Matei Colțeanu (lucrările mari sunt ale lui), Demons In and out este cel de-al treilea proiect de anvergură, dupa Black'nd Vision (galeria-atelier Horațiu Mălăele) și Monstropia (Muzeul de Geologie). A participat la mai multe concursuri și expoziții internaționale de pictură și desen, ultima dintre ele la Hong-Kong.
Fotografiile Alexandrei Crisbășan au aparut până acum în Vice și pe Sub25.ro (împreună cu Leila Al Ali, cu care colaborează constant, atât ca model - ipostază surprinsă și de ediția de iarnă a Wanderer Magazine, cât și ca fotograf), iar impreună cu tatal ei, fotograful Cristian Crisbășan, a realizat coperta cărții “Mare Tranquillitatis”, de Katija Millay, apărută la Editura Epica.
“Consider că un artist trebuie să fie pregătit pentru orice provocare, iar dacă voi fi nevoit la un moment dat să realizez doar sculpturi sau doar picturi pentru a trăi, vreau să mânuiesc pensula sau dalta cu aceeași plăcere cu care mânuiesc penița. Pe viitor, plănuiesc să mă întorc la prima mea "dragoste”, sculptura.“ (Matei Colteanu)
"Vreau să ajung să trăiesc din ceea ce creez și merg pe principiul că omul trebuie să lupte pentru a face ceea ce îi place. Nu am o direcție anume pe care vreau să o urmez în artă, vreau să cunosc, să simt, să văd, să găsesc ceva care să ma terifieze și ceva care să mă încante în același timp. ” (Alexandra Crisbasan)

You may also like

Back to Top