Proiectul “Demascați” vorbește despre oameni și mastile lor, despre felul în care societatea ne obligă pe toți să fim supuși uniformizării, despre barierele pe care ajungem sa ni le punem peste propriul sine și despre zidurile pe care le construim pentru a ne ascunde adevarata față. În aceste fotografii am căutat să surprind expresia cât mai sincera, încercând să scot în evidență felul în care oamenii fotografiați arată fără măsti. Le-am căutat sinele printre crăpăturile zidurilor.
Unii arată mai bine, alții poate că arată mai rău, dar cert este că purtarea îndelungata a maștilor ne consumă încetul cu încetul, iar atunci când le vom da jos, renunțarea la o parte din noi va fi inevitabilă, însă s-ar putea să descoperim că nu putem renunța la acea parte din noi, fiindcă am lăsat măștile să ne definească.
Atunci ne punem următoarea problemă: rămân înlănțuit sau mă recompun pentru a fi liber? Alegerea este doar a ta, dar sunt curioasă să aflu, tu cine ai fost înainte să-ți spună lumea cine ar trebui să fii?

You may also like

Back to Top