“Noi suntem pe atât de indestructibili pe cât ne considerăm a fi. Când adulții spun cu acel zâmbet viclean și stupid <<adolescenții cred că sunt invincibili>>, ei nu știu câtă dreptate au. Nu trebuie să fim niciodată lipsiți de speranță, deoarece nu putem fi niciodată distruși ireparabil. Noi credem că suntem invincibili deoarece chiar suntem. Nu putem să ne naștem și nu putem muri. Precum orice formă de energie, putem doar să ne schimbăm aspectul, mărimea și manifestarea.”
Elevii Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” organizează marți, 10.11.2015, expoziția caritabilă “ Să dăm culoare vieții!” ce are ca scop, strângerea de fonduri pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Vernisajul expoziției are loc la Clubul Țăranului Român, la ora 18:00 iar de la ora 20:00 se desfășoară concertul trupei White Mahala.

Mutăm arta din spațiile “underground” unde în genere este nevoită să se manifeste, într-un cadru elegant și SIGUR !
Proiect susținut de : Liceul de Arte Plastice “ Nicolae Tonitza” , Galeria Montage și Clubul Țăranului Român.
Originară din proiectul “Demascați”, în seara de 10.11.2015 a servit speranței de a ajuta pe cineva care nu-și va putea recupera vechea viață, dar va avea șansa de a-și construi una nouă.

You may also like

Back to Top