Asociatia Națională de Arte Vizuale Contemporane organizează Christmas PHOTO Garage Sale la Gallery.
Târg cu vânzare de printuri fotografice la dimensiuni mici.
Data: 15-17 Decembrie 2017
Imediat după succesul PHOTO Garage Sale de la Bucharest Photo Week, din septembrie, ne-am gândit să repetăm evenimentul, într-o formulă extinsă, chiar înaintea Sărbătorilor de Crăciun.
De data asta vom avea brad împodobit, cozonaci și vin fiert, pe lângă must, bere artizanală, cafea bună și muzică. În plus, Paul Aioanei își va instala atelierul de ambrotipie la noi, pentru 3 zile. Și mai avem pregătite niște lucruri, dar nu spunem chiar tot.
Fă-ți cadou un print fotografic cu autograf de la un fotograf consacrat. Un print personalizat, pentru care n-ai nevoie de un întreg perete și de o ramă scumpă. Un print pe care-l poți lua ușor cu tine când te muți.
Un print mic, la un preț mic, dar neprețuit.
Un posibil cadou unicat pentru cineva unic.
De la Instaprint-uri sau polaroide și pînă la printuri A3, fotografi consacrați din România își scot din sertare, la lumină, amintirile sub semnătură.
Printuri mici de la fotografi buni: Cornel Lazia, Rafael Ianoș, Vlad Eftenie, Crina Prida, Paul Aioanei, Radu Bădoiu, Cristina Țintă, Mirela Momanu, Ioannis Stamatogiannis, Alexandra Crisbășan, Marius Petrescu, Cosmin Gârleșteanu, Dana Dociu, Cristian Crisbășan, Sorin Bejenaru, Irina Bejenaru, Catalin Savulescu, Laurențiu Andronescu, Cătălin Fuioagă, Cristina Țuțuianu, Cristina Bădescu, Cătălin Mihăescu, Isolda Zăvoianu, Delia Hermann Oprescu, Tiberiu Mihai Dinescu, Adi Cojan, Bianca Bîrsan, Eli Driu, Dan Samoilă, Gabriel T. Balanescu, Tiberiu Mihai Dinescu, Adrian Radaschin, Cristian Oprescu Hermann, Mirela Savulescu, Andrei Păcuraru, Maria Butnaru, Carla Coanda, Cristina - Mina Dalea, Alina Codin.

Te așteptăm la un shopping de fotografie, discuții informale cu autorii, muzică bună, socializare și amintiri de neuitat.
Prețuri fotografii - între 25 și 100 RON.
M-am întors de la Christmas PHOTO Garage Sale cu o fotografie făcută de Ruxandra Maria. 

Și cu amintiri despre tehnici vechi de fotografiere, mulțumită lui Paul Aionei. Cei care doresc un portret similar mai au timp astăzi 16.12.2017 și mâine 17.12.2017.
Găsiți și aceste 10 printuri de la mine acolo, pentru cei interesați să cumpere, format A4, preț 25RON.

You may also like

Back to Top